Selecteer een pagina

Andy Stuijfzand

muziekschool - basgitaar - akoestische gitaar - elektrische gitaar

Biografie

Muziek heeft altijd een grote rol gespeeld in huize Stuijfzand. Zowel de vader als broers van Andy bespelen verschillende instrumenten. Niet vreemd dus dat Andy ook op zoek ging naar een instrument dat bij hem paste. Dit werd de basgitaar. Muziek werd al snel één van de meest belangrijkste aspecten in zijn leven.

Toen Andy 12 jaar was startte hij met muzieklessen voor basgitaar, maar daar bleef het niet bij. Hij oriënteerde zich ook op andere instrumenten, zoals drums en piano. Bobby, de broer van Andy, heeft hem een half jaar les gegeven over muzieknotatie en noten.

Shawn, een vriend van Andy, vroeg hem om mee te spelen tijdens een jeugddienst. Al snel werd Andy benaderd door de muziek coördinator met de vraag of hij deel wilde worden van het muziekteam van de kerk. Dit resulteerde voor Andy en zijn vader in vele uren voor de stereo om alle baspartijen uit te zoeken.

Andy werd bassist bij de band ‘InSalvation’. Dit was het begin van een reeks aanvragen die zijn muzikale carrière naar een hoger level hebben getild. Hij werd gevraagd mee te spelen met verschillende bands, zoals: Hanne de Vries, Reyer, Soul Survivor, Lev en Sarah Ben Hamida. Als vaste bassist van InSalvation gingen die projecten uiteraard ook gewoon door. Andy werd gevraagd voor studioprojecten, maar daarnaast ook voor liveoptredens. De sing-in van Opwekking, met een publiek van ongeveer 50.000 mensen was daarbij het grootste project.

De dynamiek is binnen elke band weer anders. Ook heeft iedere band weer zijn eigen werkwijze. Omdat Andy met veel verschillende teams werkt, herkent hij snel wat er goed of juist minder goed gaat binnen een band. Hij coacht daarom graag bands om ze te laten groeien in wat er goed gaat en te laten ontwikkelen in wat er beter kan.

Mensen omschrijven Andy als betrouwbaar, enthousiast, vriendelijk en zeer bekwaam in al zijn instrumenten. Hierdoor is hij de ideale teamplayer. Wanneer Andy niet bezig is met muziek doet hij graag spelletjes of gaat hij sporten.

lessen

Ben je op zoek naar iemand die jou basgitaar, akoestische gitaar of elektrische gitaar kan leren spelen in Zoetermeer. Dan wil ik je daar graag bij helpen. Speel je al langer en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen om verder te komen in jouw spel in Zoetermeer? Klik hier voor meer informatie of neem contact met mij op.

coaching

Wat is er leuker dan mensen te zien genieten op het podium. Ik hou ervan om teams/bands te helpen in hun muziek. Heb je vragen of ben je op zoek naar iemand in de buurt van Zoetermeer die jouw band/worshipteam verder kan helpen. Klik hier voor meer informatie of neem contact met mij op.