Selecteer een pagina

aanbod

basgitaar - akoestische gitaar - elektrische gitaar

on tour gaan?

MEESPELEN OF MEEWERKEN

Andy is bekwaam op basgitaar, gitaar en als toetsenist. Bent u op zoek naar iemand met één van deze vaardigheden voor een optreden, project of studio-opname? Dan kunt u hierover contact opnemen met Andy. Hij bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn. Andy staat er om bekend dat hij altijd goed voorbereid op locatie aankomt. Hij is betrouwbaar en houdt van nieuwe uitdagingen.

Lessen nemen?

Lessen

voor de beginnende muzikant

De lessen die Andy geeft zijn altijd gevarieerd en persoonlijk. Dat is waar Andy voor staat en waar hij enthousiast van wordt. Hij geeft les op een manier en niveau dat bij u past en biedt u genoeg uitdaging om uzelf optimaal te ontwikkelen. Andy: “Ik zie het als een mooie en leuke uitdaging om mensen basgitaar, akoestisch gitaar of elektrisch gitaar te leren spelen.” Bent u nieuwsgierig geworden? Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging? Vraag dan nu uw GRATIS proefles aan

voor de muzikant die al langer speelt

Vanaf het eerste moment gaat Andy u helpen om datgene te bereiken wat u wilt bereiken. Doelen worden vooraf besproken zodat Andy, samen met u, efficiënt aan de slag kan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u auditie wilt doen voor het conservatorium, of dat u wilt leren hoe u in een band kunt spelen. Of wellicht speelt u al zo lang dat u op zoek bent naar nieuwe uitdagingen. Andy helpt u graag op weg om uw droom te verwezenlijken. Vraag uw GRATIS proefles aan.

wat zijn jou dromen?

arrangeur & bandcoaching

Arrangementen en tracks

Stel, u heeft een lied geschreven en wilt dit gaan opnemen, maar u heeft het idee dat er toch nog wat mist. Over de tekst bent u tevreden, de melodielijn loopt zoals u wilt, maar toch is het totaalplaatje nog niet compleet. Andy bedenkt graag een bijpassend arrangement dat uw lied een bijzonder eigen geluid geeft. Hij houdt hierbij altijd rekening met uw wensen en ideeën over het lied. Mocht u een goed arrangement hebben, maar wilt u liever een mooie track wat iets toevoegt aan uw arrangement? Dan bent u bij Andy ook zeker aan het juiste adres. Hij is ervaren in het bouwen van tracks en is op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op dit gebied. Neem contact op voor meer informatie. Andy helpt u graag verder.

bandcoaching

In de afgelopen tien jaar heeft Andy veel geleerd over hoe het is om in een band te spelen. De laatste vijf jaar heeft hij het voorrecht gehad om met uitzonderlijk goede muzikanten samen te spelen. Van grote festivals tot een borrel en van grote gospelconcerten tot een aanbiddingsavond in een huiskamer, Andy heeft van alles gedaan en heel veel geleerd. Hij is super enthousiast om zijn in-zichten door te geven aan uw band of muziekteam. Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie of heeft u een specifiek onderdeel waaraan u en uw team willen werken? Andy komt graag met u in contact. Neem contact op voor alle mogelijkheden.